SMS Nyhedsbrev september 2018

Årets midtvejsmøde 2018 var søndag den 27. maj.     

Vi besøgte Panbo Kunst Museum i Åbenrå

Christian Panbo der har bygget museet og udstiller sin private kunstsamling viste rundt på udstillingen.

Vi sluttede rundvisningen af med en kop kaffe samt et stykke kage.

Inden vi sluttede dagen blev der talt om en fælles tur til NordArt udstillingen i Rendsburg. Der blev udvist en stor interesse fra SMS medlemmer, og der blev aftalt en dato.

NordArt turen blev aflyst: Trods stor tilslutning på mødet, var der blot få der meldte sig til turen. Og et par dage før vi skulle mødes og afsted, måtte to melde fra pga af sygdom. Derfor blev turen til NordArt desværre aflyst!

MEN vi prøver igen: Fordi det er en stor, flot og international kunstudstilling – og en kæmpe oplevelse - prøver vi igen! SMS sponserer betaling for indgang og benzin derned og tilbage – for medlemmer og støttemedlemmer! (Dog skal vi køre i så få biler som muligt - (samkørsel)). Se: www.nordart.de

Vi tager afsted torsdag den 4. oktobermødes på grænsen kl 10.00. Vi foreslår, at vi efter at have set udstillingen går på cafe og drikker en kop kaffe og spiser en let frokost – som deltagerne selv betaler!

Tilmelding senest 20. september på mail til Tonni: tonni@tmart.dk – og du får efterfølgende nærmere besked.

kunstnerbyen Worpswede: Vi er 13 SMS’er der tager til kunstnerbyen Worpswede i Tyskland – en weekend i september.

Husk Generalforsamling:  SMS afholder Generalforsamling den 12. november – sæt kryds i kalenderen! Yderligere oplysninger, dagsorden og tilmelding udsendes senere.

På generalforsamlingen vil vi fortælle om SMS nyeste tiltag: Netværksmøder!

Netværksmøder: I bestyrelsen har vi besluttet, at udvide vores vellykkede Midtvejsmøder til noget vi vil kalde Netværksmøder.

For at vi oftere ses og kan lære hinanden bedre at kende - og inspirere hinanden – opfordrer bestyrelsen til at medlemmer af SMS indbyder alle SMS medlemmer til:

Et arrangement/ en sammenkomst/ til inspiration og eller en udfordring. Det kan foregå privat, i et forsamlingshus, i naturen / på en øde ø! Ja, hvor som helst! Være STORT eller småt.

Man må meget gerne slå sig sammen to eller tre medlemmer om at indbyde til et ”Netværksmøde”!

  1. første Netværksmøde - Thorlai lægger ud med at indbyde alle til Damms Gaard i Felsted lørdag den 1. december kl 14. Thorlai afholder fernisering på en separatudstilling.

Kl 15.30 vil Lars Christiansen holde et spændende og givende foredrag om Anna og Michael Anker. Lars Christensen er uddannet lærer og kunsthistoriker og har afholdt mange kurser og foredrag i det meste af Danmark.

Der vil blive budt på kaffe og kage samt hyggeligt samvær! Gratis for medlemmer og støttemedlemmer. Ikke medlemmer 30.- kr.

Næste Netværksmøde Den 2. februar indbyder Anni Glistrup til åbent hus på præstegården i Bevtoft. I skrivende stund har Anni ikke en endelig plan for dagens arrangement. Så sæt kryds i kalenderen – der vil komme yderligere oplysninger senere!

På vegne af SMS bestyrelse

Tonni Museth

Igen i år ta'r SMS til NordArt i Rensburg -  foto her under - er fra tur til Rensburg i 2016

Besøg på Panbo Museum i Aabenraa d 27. maj

Påskeudstilling på Den gamle Katedralskole's festsal 2018

Fotorapotage fra SMS udstilling på Skærbæk Fritid- og Kulturcenter

Årets første 2018 - udstilling på Skærbæks Fritidscenter

Foto fra SMS jubilæums Udstilling VUC syd i Haderslev 2015

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

Støtte medlemmer

Husk at indbetale medlemskontigent

100.- kr på SMS bankoplysning: reg.2450 konto: 6881 321 252 (Nordea Bank)

Husk af oplyse dit for- og efternavn

------------------------------------------------------------------