SMS havde et godt møde på Klægager i dag med 13 deltagere

Foto er fra rundvisningen på den flot retaurerede slægtsgård, som de øvrige SMS's medlemmer nu får mulighed for at udstille i. I midten af billedet ses Ruth, der sammen med sin mand er indehaver af stedet.

Vi havde et godt møde på Klægager i dag med 13 deltagere.

Efter kaffe/The, boller, brødtærte og “gode råd” fik vi orientering om, og  blev vist rundt på ejendommen, som er meget fint restaureret.

Gretha og Christa har ophængt deres billeder, så det viste også mulighederne for andre interesserede.

Gretha fortalte om de aftaler, som Christa og hun havde med Klægager, og Ruth Lorenzen orienterede  om mulige aftaler fremover, og 2 perioder: Maj/juni og juli/aug. blev booket af de tilstedeværende kunstnere. Også forår 2017 marts/april blev der vist interesse  for.

På billede i midten sidder vi forsamlet i storstuen hvor kaffen blev serveret sammen med nogle meget velsmagende hjemmebagte traditionsrige sønderjyske kager (Boller med smør, Brød Torte med svesker og rababer, samt Gode Råd). SMS nye formand Gretha Larsen ses til højre i forgrunden af billedet. På væggene ses værker af Christa fra SMS, der i øjeblikket udstiller på Klægager sammen med Gretha.