INVITATION TIL FERNISERING den 3. SEPTEMBER KL. 14

SMS udstiller i GALLERI 46 Fredensgade 46 Holsted S.

SMS 1935 – Sønderjysk Maler Sammenslutning af 1935. Foreningens formål er bl.a. at arrangere større udstillinger. I 2015 afholdt medlemmer fra SMS for første gang en samlet udstilling i Galleri 46 – nord for Kongeåen! Vi gentager nu succesen – Vel mødt!

Ved ferniseringen serveres et glas vin

SMS 1935 står for Sønderjysk Maler Sammenslutning af 1935, som i fjor kunne fejre 80 års jubilæum. I den forbindelse vovede syv af foreningens medlemmer sig til at udstille sammen nord for Kongeåen, nærmere betegnet i Galleri 46 i Holsted.

Der er fernisering i Galleri 46 lørdag d. 3. september, hvor alle er velkomne – og husk, at det altid er gratis! Udstillingen har åbent hver weekend samt efter aftale frem til d. 18. september

 

Nu et år efter gentager seks medlemmer succesen. Det drejer sig om:

 

PETER CHRISTENSEN /Chr.feld - malerier

 

ELVA HANSEN / Vojens - maleri

 

HANS MØLLER HANSEN  / Haderslev - malerier

 

ANNE-BRIT B. SKJØNAA / Lintrup - maleri

 

SOLVEJG LARSEN  / Haderslev - grafik

 

KARIN JO. PEDERSEN  / Egtved - keramik/glas

Peter Christensen en flittig SMS udstiller, der ofte maler stemningsfulde billeder fra fx Christiansfeld eller idyllisk natur fra det sønderjyske. Han har stort set altid tegnet, malet med akvarel og olie, og så er han uddannet bygningsmaler.

Hans Møller Hansen, kendt som ”Flymøller”, fordi han ofte maler flyvemaskiner. Anholt-motiver hører også til de foretrukne, pga det specielle lys.

Elva Hansen er en alsidig maler, der gerne vælger naturalistiske motiver med dyr eller mennesker. I fjor imponerede hun med en række spændende malerier af de på det tidspunkt meget omtalte ulve, der igen blev en del af den danske natur. Hun har deltaget på Århus Kunstakademi 2014, og har været iværksætter af en stor udstilling i Vojens ”Sundhedscenter”.

Anne-Brit Bang Skjønaa hører også til dem, der alle dage har tegnet og malet altid –nu mest med akryl. Hun kalder sig nærmest autodidakt, men har bl.a. deltaget på flere højskole kurser. Hun har gennem årene ofte udstillet i forskellige firmaer, banker, rådhuse og er også et kendt ansigt i både Kunst 6630 (Rødding) og Sydjysk Kunstforening.

Karin Jo. Pedersen er en alsidig keramiker, der også arbejder med glas. Karin Pedersen er uddannet formningslærer og har en række udstillinger bag sig.

Solvejg Larsen er uddannet billedkunstlærer. Har gået på Holbæk Kunsthøjskole og Århus Kunstakademi. Hun arbejder meget dygtigt med grafik (se billede) – med spændende motiver, som udføres i hendes eget grafiske værksted. Hun har en lang række udstillinger bag sig på museer, gallerier, biblioteker m.m.