ULLA LARSEN

Ulla fortæller: Det har altid været en fornøjelse at tegne, som barn kunne jeg ikke få papir nok og tegnede og malede på alt det papir, jeg kunne få fat i.

 

I voksenårene havde jeg ikke så meget gang i blyant og pensel. Først omkring 2000 begyndte jeg for alvor at tegne og male igen og henter inspiration, når jeg cykler, går lange traveture med hunden og roder rundt i vores lille parcelhushave.

 

Beskueren til mine billeder vil måske undres lidt over, at der både er naturalistiske, naivistiske, blomster med et gran af fantasi over sig samt abstrakte motiver i mine billeder. Hvorfor kan jeg ikke bare holde mig til en bestemt genre? Det kan jeg ikke, da der i min ”maleverden” hele tiden opstår modsatrettede følelser. Har jeg f.eks. malet naturalistisk i et stykke tid, opstår trangen til at male abstrakt, den ene form kan ikke opstå, uden at den modsatte form bliver skabt.

Har fulgt diverse kurser, bl.a. gennem VUC, Sønderborg Kunstskole og FOF under ledelse af professionelle kunstnere.

 

Udstillinger hos bl.a. BaneGården (censurerede og åbne), Tønder Sygehus, Fødevareregion Syd, Told og Skat Haderslev, Agerskov Ungdomsskole, Danisco, Bispen Haderslev, Lægehuset i Kolding, Vojens Rådhus, Haderslev Rådhus samt Sønderjysk Malersammenslutning, hvor jeg også er medlem.