Mit navn er Ulla Larsen, jeg er autodidakt maler. Jeg har altid holdt af at tegne og male, og har seriøst beskæftiget mig med maleriet de sidste 15-20 år.

Igennem årene har jeg modtaget undervisning af mange forskellige professionelle kunstnere, hvilket har ført mig derhen, hvor jeg er i dag, med min egen malestil.

Levende væsner, såvel dyr som mennesker, forekommer som oftest i mine motiver. Alle har en personlighed, og det er den, jeg bliver fascineret af, og prøver at fortolke på lærredet, som jeg opfatter den.

Både det genkendelige, men også mere abstrakte billeder dukker frem på mine lærreder, når jeg maler. På mine ”gamle” lærreder får jeg måske øje på et nyt motiv, og så er det oplagt at male billedet over og gå over i et abstrakt udtryk, måske som en parafrase af et kendt motiv.

Billederne har som regel ingen titel. Jeg overlader det til beskueren at danne sin egen mening og historie til motivet, og så er det spændende at høre, hvad man har fået ud af det, hvilket igen kan give inspiration til at male nye billeder.

Jeg har udstillet på forskellige virksomheder og institutioner i det syd- og sønderjyske samt deltaget i åbne og censurerede udstillinger.